fredag 8 juni 2018

Veckobrev för bågskyttens fritidshem vecka 22 och 23

Förra veckan (22) var lite speciell då vi hade utvärdering och även täckte förskoleklassen som hade sin terminsutvärdering.
Den här veckan (23) skickade vi våra fritarådsrepresentanter Linus och Nikoleta på fritaråd till Jonas. De pratade bland annat om lovaktiviteter. Tanken med fritarådet som Jonas dragit igång är att inkludera barnen så mycket som det går i vår fritidshemsverksamhet.
Den här veckan är det också showtime(idag 8/6) som för övrigt är det sista innan sommaren. De som uppträder från ettan idag är Mina, Evelina, Humam, Juni, Nikoleta, Inez och Erik. Ljusskötare är Amir och Antonela.

Showtime
När: Idag den 8:e juni klockan 14:30
Var: Rörelserummet
Ta med: Ett glatt humör!!!

O.B.S. Alla föräldrar vars barn är med och uppträder är hjärtligt välkomna att titta på era fantastiska barn. Ta gärna med mormor, morfar,farfar, farmor eller någon annan släkting :)

Framtid: Bara dryga veckan kvar av första året i skolan. Jag kommer att gå på semester redan fredagen den 15:e juni och vara borta hela sommaren. Josefin och Salwa kommer att finnas på bågskytten till och med vecka 28.

//Bågskytten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar