tisdag 15 maj 2018

VM-resan / Kolmården / Cirkus Skeppus

Hallå alla Skeppare!
Här kommer info från fritids!
Maj kom så äntligen och som den kom!?! Bra om ni ser till att era barn har bra med ombyteskläder och solkräm om ni så önskar på hyllan.


Denna vecka har vi ett projekt på fritids där elever ur alla grupper är med. Vi har fem kompisar från Skeppet med som får åka med på en fotbollsresa till Ryssland, Sydkorea, Mexiko och Tyskland. Vi lär os om VM, de olika länder och att spela fotboll.
Fredag den 25/5 kommer hela Skeppet åka till Kolmårdens Djurpark. Vi är där hela dagen och äter därför inte på skolan. Vi ber därför om att få med matsäck hemifrån för att kunna göra denna resa. Mat och dricka för hela dagen, packad i ryggsäck ditt barn själv kan bära. INGA pengar behövs!!!
Vi börjar skolan som vanligt 8:30. Vi åker 9:26 från Norr Tull och är hemma på skolan ca 15:45.
Torsdag 31/5 klockan 18:00 - V Ä R L D S P R E M I Ä R - Cirkus Skeppus!
Eleverna på fritids sätter upp en cirkus som föräldrar, syskon och släkt och får komma på. Detta är frivilligt och elever som vill får vara med. Hämta biljetter på Skeppet fr.o.m torsdag 24/5. De kostar ingenting men vi kommer istället ha en skål under cirkusen där vi gärna får lägga ett bidrag till verksamhet för era barn.
MVH Fritidshemmet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar