fredag 18 maj 2018

Veckobrev för Vagnens fritidshem v.21


Vagnens fritidshem

Hej hem!
Hoppas ni haft en härlig vecka!
Här på Vagnen har vi under måndagen haft fritidsdisco som var uppskattat av barnen. Det bjöds på korv och frukt till mellanmål. Under planeringen av detta disco använde vi oss av ansvarsgrupper, en för mellanmål, en för aktiviteter och en för dukning, där barnen själva fick komma med förslag och tänka till hur de ville ha det på discot. Discot avslutades med en liten tipspromenad där de barn med flest rätta svar fick ett litet pris. Under veckan har även några barn varit på en fotbollsresa i rörelserummet där de fått lära sig mer om fyra olika länder och kända spelare därifrån, men även spelat en del fotboll såklart. Onsdagen bjöd på årets hittills varmaste dag och den spenderades självklart en del ute men också inne i försök att undkomma den gassande solen. Under torsdagens utedag var vi nere i lekparken där många barn cyklade på sina egna cyklar. Fredagens mysmellis åts ute på filtar i det vackra vädret innan fotbollsresans sista destination inleds och datorer och ipads plockades fram.

Vagnens telefonnummer: 011-10 08 74
Vagnens mobilnummer: 076-12 71 797 (Observera att denna telefon endast används på utedagar, annars nås vi på numret ovan)
Skeppets telefonnummer: 011-10 08 76

Så här ser vecka 21 ut:
Måndag: När skolan slutar går vi ut på rast innan mellanmål i matsalen. Efteråt är vi ute eller inne på Vagnen och pysslar, spelar spel, leker och umgås. 
Tisdag: När skolan slutar går vi ut på rast innan mellis. Därefter har vi tillgång till rörelserummet.  
Onsdag: Vid skolans slut går vi ut på en rast. Sedan äter vi mellanmål i matsalen precis som vanligt. Efteråt är vi ute eller inne på Vagnen och pysslar, spelar spel, umgås och leker.
Torsdag: Idag kommer Jägarens personal att vara på Vagnen då ordinarie personal har utvärdering.
Fredag: När skolan slutar går vi ut på rast, sedan äter vi mellis på gården. Efteråt gåt de som vill in och spelar på datorer och iPads.
                                                                                                
Trevlig helg!

Hälsningar från Personalen på Vagnens fritidshem


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar