fredag 11 maj 2018

Veckobrev för Vagnens fritidshem v.20


Vagnens fritidshem

Hej hem!
Hoppas ni haft en härlig vecka!
Här på Vagnen har vi haft rektor Daniel med oss större delen av måndagen, både i skolan och på fritids, detta för att han vill lära sig mer om hur just vår verksamhet ser ut. I tisdags var det fritidshemmens dag detta firade vi med att vara nere i lekparken och grilla korv, vi spelade också vattenbrännboll i flera omgångar. Även onsdagen bjöd på toppenväder och en hel del barn var ute och spelade king på gården. Vi hade även datordag idag istället eftersom fredagen är en lovdag.

Vagnens telefonnummer: 011-10 08 74
Vagnens mobilnummer: 076-12 71 797 (Observera att denna telefon endast används på utedagar, annars nås vi på numret ovan)
Skeppets telefonnummer: 011-10 08 76

Så här ser vecka 20 ut:
Måndag: Idag har vi fritidsdisco! Detta startar redan vid skolans slut med roliga aktiviteter och lite extra gott mellis.
Tisdag: När skolan slutar går vi ut på rast innan mellis. Därefter har vi tillgång till rörelserummet.  
Onsdag: Vid skolans slut går vi ut på en rast. Sedan äter vi mellanmål i matsalen precis som vanligt. Efteråt är vi ute eller inne på Vagnen och pysslar, spelar spel, umgås och leker.
Torsdag: Utedag! Vi tar med oss vårt mellanmål och drar ner till Lekparken om inte vädret tycker annorlunda.
Fredag: När skolan slutar går vi ut på en rast innan vi går in och äter mysmellis på avdelningen. Efteråt tar vi fram datorer och iPads.
                                                                                                
Fortsatt trevlig långhelg!

Hälsningar från Personalen på Vagnens fritidshem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar