fredag 4 maj 2018

Veckobrev för Vagnens fritidshem v.19


Vagnens fritidshem

Hej hem!
Hoppas ni haft en härlig vecka!
Här på Vagnen har vi under måndagen haft det lugnt och myst på avdelningen med både spel och lekar. Torsdagens utedag uteblev eftersom det var så regnigt, men vi kompenserade med att vara ute på fredagen istället, även mysmelliset åt vi utomhus och denna gång bjöds det på härlig fruktsallad. Vi hade fyra duktiga barn som var med i showtime under fredagen, tre som dansade och en som spelade cello, riktigt kul att se!  
Vagnens telefonnummer: 011-10 08 74
Vagnens mobilnummer: 076-12 71 797 (Observera att denna telefon endast används på utedagar, annars nås vi på numret ovan)
Skeppets telefonnummer: 011-10 08 76

Så här ser vecka 19 ut:
Måndag: Idag är vår rektor Daniel med oss i verksamhet både under hela skoldagen och även in på fritids. Vi går precis som vanligt ut på rast vid skolans slut och sedan äter vi mellanmål i matsalen.
Tisdag: Idag är det fritidshemmens dag så vi kommer att gå ner mot lekparken för att spela vattenbrännboll efter skolans slut.  
Onsdag: Vid skolans slut går vi ut på en rast. Sedan äter vi mellanmål i matsalen precis som vanligt. Efteråt är vi ute eller inne på Vagnen och pysslar, spelar spel, umgås och leker.
Torsdag: Idag är både skola och fritids stängt.  
Fredag: Lovdag! Vi myser på avdelningen och ser vad dagen har att erbjuda.
                                                                                                
Trevlig helg!

Hälsningar från Personalen på Vagnens fritidshem
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar