torsdag 24 maj 2018

Veckobrev för bågskyttens fritidshem vecka 20 och 21

Vecka 20 körde jag och Jonas vår fotbollsresa under hela veckan. Barnen fick biljetter och det var tvungna att gå genom gate 1 eller 2. Väl på plats fick de sätta sig på scenen där där vår flygresa startade. Det första landet vi besökte var värdlandet Ryssland. Vi fick lära oss om landet Ryssland och det bjöds på nationalsoppan Borst. Själva fotbollsaktiviteten mynnade ut i en speed shooting tävling.
Vi besökte också Sydkorea och där ifrån bjöd vi på en sydkoreans lek som hette 007. Fotbollsaktiviteten bestod av målgester. Sedan åkte vi till Mexico. Där blev det panik på flygplanet då det bjöds på nachochips med jalapeño :) Starkt tyckte barnen. Det spelade också matcher och det slutade 5-5. Sista resan bar av till Tyskland och där bjöds det på pretzels, en tyska kringla som är saltad. Vi tog 30 barn fördelade på alla våra avdelningar. Vi hade önskat att vi kunnat tagit med fler barn men det gick helt enkelt inte. Både jag och Jonas var överens om att den här resan var bland det roligaste vi gjort på fritidshemmet och barnen uppskattade inslaget också. Det måste bli en favorit i repris till nästa EM/VM.

Den här veckan (21) ska vi försöka vara ute så mycket som möjligt och utnyttja det fina vädret! Vi har bland annat spelat väggen, frisbee och tränat till showtime som är den 8:e juni och de sista showtime innan semester/sommarlov.

Johnny Och Josefin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar