fredag 23 mars 2018

Veckobrev för Vagnens fritidshem v.13


Vagnens fritidshem

Hej hem!
Hoppas ni haft en härlig vecka!
Här på Vagnen har vi under både måndagen och tisdagen haft studiedagar vilket betyder att det varit fritids hela dagen. Vi har under dessa dagar både hunnit med pyssel, mycket lekande, byggande av kojor och andra roliga lekar i rörelserummet samt vara ute i det härliga vädret. Torsdagens utedag spenderades i Lejongropen där det både klättrades i träd och lektes mycket bland buskar och träd. Fredagen erbjöd som vanligt både mysmellis och datorer och iPads.

Vagnens telefonnummer: 011-10 08 74
Vagnens mobilnummer: 076-12 71 797 (Observera att denna telefon endast används på utedagar, annars nås vi på numret ovan)
Skeppets telefonnummer: 011-10 08 76

Så här ser vecka 13 ut:
Måndag: Idag är det samtalsdag vilket innebär att det är fritids hela dagen. Under eftermiddagen kommer en grupp få göra påskpyssel tillsammans med Nettan.
Tisdag: När skolan slutar går vi ut på rast innan mellis. Efteråt har vi tillgång till rörelserummet dit Sofie går med en grupp barn.  
Onsdag: Vid skolans slut går vi ut på en rast. Sedan äter vi mellanmål i matsalen precis som vanligt. Efteråt är vi ute eller inne på Vagnen och pysslar, spelar spel, umgås och leker.
Torsdag: Också detta en samtalsdag vilket innebär fritidsdag. På förmiddagen kommer vi att vara ute. Under eftermiddagen kommer en grupp få påskpyssla tillsammans med Nettan.
Fredag: Långfredagen, både skola och fritids är stängt.
                                                                                                
Trevlig helg!

Hälsningar från Personalen på Vagnens fritidshem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar