fredag 2 mars 2018

Veckobrev för bågskyttens fritidshem vecka 9

Här kommer en liten sammanfattning av de två veckorna som gått. Vecka 8 var det sportlov och vi hade bland annat ett vinter OS. Barnen tävlade i grenar som backhoppning, skidskytten, istappskastning, snowboard och skidor. När krutröken lagt sig förärades två stycken bågskyttar med varsin guldmedalj. Grattis säger vi till Hanna och Love som tog guldmedaljer i grenarna skidskytte och istappskastning. Utöver själva tävlandet så grillade vi korv och myste ute i den friska luften.


Vecka 9 kom vi äntligen igång med vår teaterträning. Vi har kört stenhårt och barnen börjar kunna sina repliker riktigt bra. Vi kommer att fortsätta teaterträna vecka 10 också och förhoppningen är att vi ska kunna spela upp det någon gång under vecka 11 eller 12. Föräldrar är givetvis välkomna att titta på vår föreställning. Mera information kommer!


Annars rullar fritidshemmet på med mängder av olika aktiviteter och något som blivit populärt på sistone är Rubiks kub. Jag har haft en liten kubskola här och några barn är på väg att lösa hela kuben. häftigt tycker jag!


//Bågskytten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar