fredag 23 mars 2018

Veckobrev 13-15, skola


Hej!

Nu är vi tillbaka i våra ny-gamla lokaler och allt håller på att färdigställas. Vi kommer få nya möbler och gardiner inom kort. Hallarna är ännu inte klara så vi får fortfarande gå in genom Skeppets entré. Läs även bilagan från rektor Daniel.

Nu på torsdag startar ett dansprojekt som involverar flera klasser på skolan. Varje grupp kommer att få dansa med en danspedagog vid tre tillfällen. Solen dansar vid första tillfället.

Måndag, tisdag och torsdag vecka 13 är det samtalsdagar. Alla har fått hem tider för samtal. På måndagen och torsdagen kommer våra fritidspedagoger hålla i verksamheten. Det kommer bland annat att påskpysslas. Tisdagen är en vanlig skoldag förutom att Anton har samtal.

Vecka 14 är det påsklov (ledigt även fredag 30/3).

På fredagen den 13/4 är det vaccination för åk 2. Ni har fått hem lapp om samtycke som ska vara tillbaka senast 29/3.

Den 27/4 åker hela klassen till Kolmårdens djurpark. Vi ska lära oss mer om svenska rovdjur. Besöket är en del av undervisningen och veckorna innan ska vi förbereda oss inför besöket genom att lära oss om djuren. Vi är i djurparken hela dagen. Vi kommer åka vid 8 tiden och komma hemma ca 15.30 (exakta tider meddelar vi er senare). Den dagen får eleverna ta med sig matsäck för hela dagen. Både lunch och fika. Skolan kan erbjuda lunch, kalla pannkakor och dryck. Fyll i lappen om lunchen som medföljer veckobrevet. Lämna senast torsdagen den 29/3!

Hälsningar,
Arbetslaget på Vagnen, åk 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar