fredag 23 mars 2018

Utflykt, Jägaren


Hej

Nästa vecka flyttar vi!
Måndag är som vanligt på Matteusgården. Men då behöver eleverna väskor med sig så att de kan ta hem kläder och saker som ligger i lådorna.

Tisdag är det slöjd som vanligt. De elever som har elevens val på morgonen kommer till matsalen på Folkparksskolan 8:15. Vi avslutar dagen på Folkparksskolan kl 13:50.

Onsdag ska vi åka på utflykt till Flygvapenmuseet i Linköping. Vi börjar på Folkparksskolan kl 8:30. Vi går härifrån 9:20. Sen åker vi tåg till Linköping och buss till museet. Vi kommer ha med oss pannkakor till lunch. Eleverna får ha med sig dricka och fika om de vill. INTE GODIS, LÄSK, CHIPS ELLER POPCORN. Vi är tillbaka på Folkparsskolan 14:30

Torsdag åker vi till badhuset. Vi ses på Folkparksskolan 8:15. 9:10 går vi till spårvagnen för att sen åka till Centralbadet. Vi är tillbaka på Folkparksskolan till lunch, så eleverna behöver bara ha med sig tex en frukt som de kan äta på spårvagnen. ELEVERNA BEHÖVER HA MED SIG BADKLÄDER, HANDDUK, HÄNGLÅS.

Vi kommer även att gå till Sockerbagaren under nästa vecka med grupperna och fika. Som en liten avslutning på vår tid på Matteusgården.
Sen går vi på Påsklov. Fritaverksamheten under lovet är på Jägaren.

Hälsningar
Jägaren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar