måndag 26 februari 2018


Veckobrev vecka 9-12, Bågskytten
Då är vi tillbaka igen efter ett härligt vintrigt sportlov!
Vi startar nu upp i Jägarens lokaler där vi blir kvar i några veckor. För att sjukanmäla ditt barn ringer du 10 08 70 kl 07.45-08.15. Det numret gäller också till frita under de närmaste veckorna.
Det kan bli ett lite annorlunda schema så här i början av veckan eftersom att alla saker och rutiner inte är på plats. Men på onsdag ska läsläxan lämnas in som vanligt, och på torsdag delas en ny läxa ut.
På fredag, 2/3, ska vi åka skridskor igen! Roligt! Era barn har verkligen kämpat på och blivit riktigt duktiga på isen! Att ta paus med en liten fika är också mysigt! Vi går som vanligt dit och hem, så om någon kan skjutsa packning är vi förstås jätteglada för den hjälpen.

Måndag vecka 10 får vi besök av en riktig författare, Magnus Ljunggren. Han har bland annat skrivit serien om Riddarskolan. Vi ska förbereda frågor inför besöket, hinna läsa i alla fall en av hans böcker och sedan efterarbeta hans besök. Skojigt!

Under tisdag och torsdag vecka 11 kommer vi att ha utvecklingssamtal. Ni erbjuds en tid då ni tillsammans med ert barn är välkomna hit för en halvtimmes samtal om hur skol- och inlärningssituationen ser ut för ert barn. Vi ber er att verkligen försöka ta er tid att komma hit den erbjudna tiden eftersom utvecklingssamtalet är en viktig faktor för ert barns skolutveckling. Välkomna!
Tiderna delas ut under vecka 9.
Måndag 19/3 och tisdag 20/3 är det studiedagar. Frita är öppet för de som anmält närvaro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar