fredag 16 februari 2018

Veckobrev för bågskyttens fritidshem vecka 7 och sportlovet (v,8)

I måndags hade vi disco. Barnen dansade och hade kul. Vi körde många lekar såsom dansstopp, limbo, swag, snyggast dans m.m. Självklart åt och drack vi gott också. Det bjöds på popcorn, saltapinnar och lite läsk. Ett hellyckat disco med glada barn och vuxna.

I torsdags körde vi dogde ball med treorna. Det fungerade jättebra. Våra ettor har blivit superduktiga på att erkänna när de blir tagna samt visar respekt för sina kompisar. Även om våra ettor blivit duktiga på mycket nu under höst och början på vårterminen så är det en del saker som inte fungerat hundra procent. Vi har infört nolltolerans mot spring i matsalen samt ovilja att ta ansvar, t.ex. när de gäller städning, leksakshantering m.m. Bryter man mot detta kommer man att hamna på en mindre åtråvärd lista vilket kan rendera i att vissa förmåner tas bort.

Sportlov vecka 8
På onsdag 21/2 kommer vi att ha ett vinter OS. Vi kommer att ha en OS invigning och om det finns snö kör vi lite OS grenar som påminner om de grenar som de tävlar i just nu i OS. Är det snöbrist kommer vi ändå att tävla lite men i grenar man kan göra på bar backe. Efteråt äter vi grillat tillsammans ute i den friska luften.

På fredagen 23/2 arrangerar treorna filmtime för alla barnen.

Utöver dessa två aktiviteter kommer det förstås att göras en del annat. Jag kommer att bygga ett spökhus i vanlig ordning och berätta en massa läskiga spökhistorier! Till er barn som inte kommer att vara på fritidshemmet önskar vi på bågskytten ett trevligt sportlov!

Johnny och Josefin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar