onsdag 17 januari 2018

Veckobrev för bågskyttens fritidshem

Vi har många veckor att sammanfatta. Dagarna, veckorna och till och med månaderna springer iväg. Vi hade ett fantastisk mysigt jullov med mycket bus på avdelning. Bland annat så användes bågen och skyttens klassrum till spökjaga, el lek som uppskattades av barnen. Då kunde vi springa av oss riktigt ordentligt.

Jag och Josefin har beslutat oss för att köra ett rekreationstema. Bland annat så kan barnen välja efter mellanmålet att gå in och köra meditation med Josefin eller var ute på rast. De flesta barnen har valt att delta på meditationen.

Den här veckan (3) har vi haft spa i rörelserummet. En del barn fixade med biljetter, några serverade citronvatten och äpple och andra barn masserade eller blev masserade. Extra kul var det att en del föräldrar tog sig tid att stanna och få lite massage. Igår (tisdag) så fick de barn som ville vara med mig och måla till musik. Deras konstverk går att skåda på första vägen direkt när man kommer in till skytten. I morgon (torsdag) kommer vi att ha en gemensam aktivitet i rörelserummet där barn från andra avdelningar är välkomna att köra musiklekar med mig

Nästa vecka (4) ska de bakas och fika på det. Dessutom kommer det att erbjudas en schackintroduktion och sedan spelar vi tillsammans. Allt detta vi har gjort och kommer att göra de kommande veckorna ingår i vårt rekreationstema.

Vecka 5 är det återigen dags för showtime!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar