fredag 1 december 2017

Vintertid

I dag går vi in i december, men arbetet på Folkparksskolan fortsätter året runt. Skolverksamheten tar dock en paus mellan den 22/12-8/1, men Fritidsverksamheten håller öppet, förutom helger och röda dagar samt den 8/1. Den 9/1 sätter skolan igång igen.

Arbetet med renoveringen fortgår och man räknar med att vara klar med den första etappen i tid. Det innebär att lärare och elever i år 2 temporärt kommer att flytta över till den nyrenoverade delen vid terminsupptakten.

År 3 kommer att få fortsatt undervisning på Matteusgården fram till dess att hela renoveringen är färdig. Dock kommer vi att flytta tillbaka treornas Fritidsverksamhet redan nu på måndag.

Vi har problem med våra toaletter här på Folkparksskolan. Trots att de rengörs dagligen luktar det inte alltid så gott. Från skolans håll pratar vi mycket med våra elever om att vi önskar att alla ska sitta ner och kissa (oavsett kön). Dessutom städar vår personal själva toaletterna när något oförutsett inträffat. Tyvärr hittar vi ibland kiss i papperskorgar och misstänker även att det kissas i golvbrunnar. Jag skulle vilja be er att prata om detta hemma. En fräsch toalett är trevligare för alla!

Mvh

Daniel Frölander
Rektor
Folkparksskolan   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar