måndag 4 december 2017

Veckobrev Bågskytten vecka 49-51
Hej igen!
Nu drar det ihop sig mot jul! Vi har fått arbeta med era barn en hel termin snart. Otroligt vad tiden går fort! Alla har lärt sig mer matematik, mer engelska och kan läsa mer än vad de kunde i augusti. Härligt!
Vi har det mycket trångt i vår hall vilket gör att det är svårt att hålla reda på mössor och vantar. Kläder läggs in i torkskåp och glöms bort. Ta gärna som vana att kolla torkskåpen och vagnen med kvarglömda kläder.
Vi har bestämt oss för att förbjuda leksaker och gosedjur! Dessa saker tar allt för mycket av barnens uppmärksamhet och kräver onödigt tjat från oss vuxna för att sakerna ska hamna på rätt ställe.
Måndagen den 4 december går vi på julspel i Hedvigs kyrka.
Onsdagen den 6 december ska läsläxan lämnas in som vanligt och det delas ut en ny läxa den 7 december.
Nu vid terminsslut kan det vara så att ditt barn behöver göra klart saker i matteboken. Kolla i mappen varje dag! Matteboken måste vara med till skolan varje dag.
Fredagen den 8 december är det idrott som vanligt.
Onsdagen den 13 december ser vi tvåornas luciatåg i rörelserummet. Nästa år är det vår tur att ha Lucia och då är ni hjärtligt välkomna.
Läsläxan ska lämnas in som vanligt på onsdagen men det delas inte ut någon ny läxa över lovet.
Torsdagen den 14 december har vi julpysseldag hela dagen!
Fredagen den 15 december har vi ingen vanlig idrott utan vi dansar runt julgranen. Inga idrottskläder behövs.
Måndagen den 18 december har vår klass hand om kalendern i rörelserummet klockan 8.30. Då är ni välkomna!
Torsdagen den 21 december är det julcafé klockan 16.30-17.45. Det serveras lussekatt, pepparkaka och kaffe, te eller saft. 10kr för vuxna och 5 kr för barn.
Klockan 17.45 samlas alla skolbarnen på gården för att tåga ner till Lejongropen för att ha julavslutning. Den är slut ca klockan 18.30. Observera att avslutningen är obligatorisk för eleverna. Ledighetsansökan måste lämnas in om man inte ska närvara.
God Jul och Gott Nytt År
Önskar vi er alla!

Vårterminen startar tisdagen den 9 januari klockan 8.15!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar