tisdag 14 november 2017

Veckobrev för förskoleklass Skeppet

Hej därhemma!

Veckorna rusar på och nu börjar det bli lite vinter ute. Det är härligt med lite lite snö men också väldigt kallt. Tänk på att kolla så era barn har ordentligt med kläder här så de håller sig varma och kan leka. Prata gärna också med era barn om vad ni tycker är lämpligt att de har på sig. Ni känner ju era barn bäst och vet om de är frusna eller varmare lagda.

Som ni nog alla har märkt så är vår ombyggnad nu i full gång. Årskurs 2 har ingen ingång ännu så de passerar vår ingång för tillfället. Det är svårt och lite farligt att vistas på skolgården så vi i förskoleklass har valt att förlägga våra raster på Jägarens gård eller i Folkparken. Hittar ni oss inte inomhus är det på något av de ställena som vi finns. Lite knöligt och besvärligt är det just nu men det fungerar förhållandevis bra och vi får tänka att vi snart får en fin skola med och mer funktionella lokaler.

Vi arbetar just nu mycket med hur man kan bo och familjen.
Fredagen den 24 november ska vi gå på Brandutbildning/konsert hos Räddningstjänsten. Det är under förskoleklasstid.

Den 28/11 kommer eleverna i gul grupp att hörseltestas hos skolsköterskan.

Den 30/11 är vi inbjudna på en dansuppvisning i rörelserummet. Den är direkt på morgonen så var extra noga att komma i tid den dagen så inte ert barn missar den.

På eftermiddagen den 30/11 har pedagogerna i förskoleklass utvärdering på eftermiddagen. Fritids är öppet som vanligt men det är pedagogerna från årskurs 1 som ansvarar för verksamheten den eftermiddagen.


Hälsningar Emma, Ulrica, Susanne, Eva och Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar