torsdag 9 november 2017

Veckobrev för bågskyttens fritidshem ecka 44 och 45

Ett härligt höstlov har passerat. Alla fritidspedagoger upplevde att höstlovet var väldigt mysigt. Extra kul var att barnen blandade upp sig på ett naturligt sätt över avdelningsgränserna. Vi hade aktiviteter tillsammans över avdelningarna i syfte att skapa en ännu större Vi-känsla.
Jag (Johnny) tog på mig uppdraget att skapa spökstämningen under hela veckan. Det har berättats spökhistorier och gjorts spökhus. Läskigt musik har spelats i rörelserummet och jag har försökt att dyka upp på de minst anade platserna för att skrämmas :)

Vi hade även ett disco som blev lyckat. Många dansade barn som var häftigt utklädda. Vi hade även några tävlingar för att krydda upp discot. Halloween swag, limbo och läskigast dans. Efter discot gick vi alla ut för att grilla och äta hamburgare.
Fredagsförmiddagen bjöds vi på en teaterföreställning med efterföljande workshop. Eftermiddagen bjöd på datormys.

Vecka 45: Den här veckan är det showtimevecka. Det betyder att de som är med i showtime har genrep både på måndagen och torsdagen för att de ska vara optimalt förbereda till fredagen då showtime är. De barn som representerar bågskytten den här gången är, Mina, Iben, Antonela, Kevin, Manne, Natalya, Love och Amir. Ni föräldrar som har barn till de som är med och uppträder är mer än välkomna.

Det har även spelats en hel del frisbee. Det är många som är intresserade och även om kylan biter i kroppen så har barnen varit ute och kastat med mig.

Nästa vecka (46) kommer Josefin ha ett yogapass på måndagen och jag startar upp med en teater för det som är intresserade.

Showtime
När: Fredagen den 10/11
Tid: 14:30-15:15
Var: Rörelserummet
Ta med: Ett glatt humör!

//bågskytten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar