fredag 20 oktober 2017

Vagnens veckobrev v. 42

Hej hem!

Hoppas ni har haft en härlig vecka!
Här på Vagnen hade Nettan en bildaktivitet i måndags tillsammans med en grupp barn. Tisdagens rörelserum bjöd på killerball och kuddbygge. Under utedagen hade vi turen att ha riktigt härligt soligt väder när vi var i Fjärilslunden, där vi både lekte och tränade tennisslag. På fredagens mysmellis serverades varma mackor.

Vagnens telefonnummer: 011-10 08 74
Vagnens mobilnummer: 076-12 71 797 (Denna telefon används främst på våra utedagar och utflykter, annars nås vi enklast på numret ovan)
Skeppets telefonnummer: 011-10 08 76


Så här ser vecka 43 ut:
Måndag: När skolan slutar går vi ut på en liten rast innan vi äter mellanmål i matsalen. Sedan är vi inne eller ute på Vagnen och spelar spel, leker, pysslar och umgås. Idag kommer även en vikarie till oss då en ordinarie personal är på utbildning.
Tisdag: Samtalsdag, vilket innebär fritids hela dagen. På eftermiddagen går vi till rörelserummet.  
Onsdag: Är en vanlig skoldag med allt vad det innebär. På fritids äter vi ett lite senare mellanmål vid 14:30 och efter det är vi inomhus eller utomhus, vi pysslar, leker, spelar spel och umgås.  
Torsdag: Utedag, vi går till parken om vädret tillåter det, mellanmålet tar vi självklart med oss dit.
Fredag: Också en samtalsdag, men vi tänker precis som vanligt ha mysmellis här på Vagnen. Det är också dator och iPad dag. Även denna dag kommer vi ha en vikarie hos oss då en ordinarie personal har semester.


Trevlig helg!


Hälsningar från Personalen på Vagnens fritidshem


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar