fredag 27 oktober 2017

Jägaren v43


Hej

Den här veckan började med ett besked som rörde upp mycket för många, och den har fortsatt i samma anda.

Vi vet lite mer nu om flytten. I torsdags så gick vi med eleverna och tittade på lokalerna. Så nu vet alla vart vi går in och vart våra klassrum är.

Nästa vecka kommer vi vara på Jägaren på måndag. Sen börjar flytten så då delar vi upp oss på de andra avdelningarna.

På måndag 6/11 så börjar vi på Matteusgården. De som är på morgonfrita kommer att gå gemensamt ner till Matteusgården kl 8.10. Det kommer att finnas en personal som tar emot de som kommer direkt till Matteusgården. Ingången är mot norrapromenaden. Den stora IOGT-NTO skylten. Vi kommer att vara på Matteusgården hela dagen som det ser ut nu. Vi kommer att äta där och ha fritids i lokalerna. Kl 16.20 går de som ska vara på kvällsfrita gemensamt över till Folkparksskolan.

Det finns ingen gård att vara på, utan vi kommer att gå till Matteusskolans skolgård för att ha rast. Vi har även tillgång till en fin ljusgård för inneraster.

Det kommer bli lite rörigt den första tiden. Vi vet inte om lokalerna kommer hinna bli helt iordningställda. Men vi ska göra detta till en så bra situation som möjligt och får hjälpas åt med det. Måndagen kommer förmodligen att gå till att gemensamt göra lokalerna till våra.

Viktigt att komma ihåg är att vi inte kommer ha vår vanliga telefon utan nu är det bara mobiltelefonnumret 0767627237 som gäller.

Idag har vi åkt med gamla spårvagnen och fått veta mer om hur det var i Norrköping förr i tiden. Vi har även varit på konstmuseet och fått en spännande rundvandring.

Vi har även haft avslutning på vänskapsveckan. Några av våra elever visade upp teatrar om vänskap för de andra på skolan.

På matematiken har vi pratat mer om sannolikhet och statistik. Vi kommer att fortsätta med multiplikation 3 och 6 och den digitala klockan, efter höstlovet.

Svenska har vi arbetat med Pojken och tigern.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar