måndag 16 oktober 2017

Bågskytten veckobrev vecka 42-43
Hej igen!
Förra torsdagen hade vi en blöt men mycket trevlig dag i Getåravinen. Eleverna lekte i skogen samt lärde sig bland annat om tall och gran. Ta en titt på vår blogg och även på våra väggar där eleverna målat fina bilder efter besöket! Gör gärna ett eget besök med familjen i Getåravinen, det är fint!

Fredag vecka 42 är det idrott som vanligt på Matteusskolan. Vi startar även upp årets vänskapsvecka med en storsamling för hela skolan. Hela vecka 43 arbetar skoleleverna med allt möjligt som rör barns rättigheter. Vi erbjuder också era barn att bli julklappshjältar. Informationsbrev om det kommer hem fredag vecka 42.

Vi avslutar vänskapsveckan fredag vecka 43 med en storsamling för hela skolan. Det innebär tyvärr att vår idrott försvinner den gången.

Vi ber er att titta på vår vagn i hallen där vi lägger kläder vi inte vet vems det är. Just nu har vi ett BERG av fina kläder där….

Hela vecka 44 är det höstlov!

Vecka 45 har vi tänkt att våra läsgrupper och läsläxor ska sätta igång. Det innebär att era barn har en läsläxa varje vecka som ska läsas och göras uppgifter till. Man har nästan en vecka på sig att öva, då läxan kommer att vara från torsdag till onsdag. Mer information kommer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar